NYDIG haalt $ 200 miljoen op bij strategische partners, aangezien de totale bewaarneming van Bitcoin meer dan $ 1 miljard bedraagt

NYDIG en zijn strategische partners zullen samenwerken aan Bitcoin-gerelateerde initiatieven na een financieringsronde van $ 200 miljoen.

New York Digital Investment Group heeft de voltooiing aangekondigd van een financieringsronde van $ 200 miljoen aan groeikapitaal voor zakelijke initiatieven met betrekking tot Bitcoin ( BTC ). De financieringsronde werd geleid door onder andere de strategische partners van NYDIG Morgan Stanley, Stone Ridge Holdings Group, Soros Fund Management en MassMutual.

NYDIG, een aanbieder van Bitcoin-gerelateerde technologie en investeringsdiensten, zal samen met zijn strategische partners werken aan het toepassen van Bitcoin-gerichte oplossingen op de verzekerings-, bank- en schone energie-industrie.

Robert Gutmann, medeoprichter en CEO van NYDIG, zei :

“De bedrijven die aan deze ronde deelnemen, zijn meer dan investeerders – het zijn partners, die we allemaal al jaren goed kennen. NYDIG zal met deze bedrijven samenwerken aan Bitcoin-gerelateerde strategische initiatieven op het gebied van investeringsbeheer, verzekeringen, bankieren, schone energie en filantropie. “

Na een golf van spraakmakende Bitcoin-acquisities door verschillende institutionele entiteiten , zei Gutmann dat de nieuwste partnerschappen een teken waren dat de institutionele acceptatie van Bitcoin was aangekomen.

„Deze partnerschappen laten er geen twijfel over bestaan dat de institutionele adoptie van Bitcoin is aangekomen en, verder, dat NYDIG de partner bij uitstek is voor serieuze financiële dienstverleners met de hoogste fiduciaire en zorgvuldigheidsnormen“, zei Gutmann, eraan toevoegend:

„In de komende maanden en kwartalen. , kijk uit naar een explosie van innovatie in Bitcoin-producten en -diensten geleverd door NYDIG, in samenwerking met onze nieuwe investeerders. „

NYDIG kondigde maandag ook aan dat onder levens-, lijfrente- en eigendoms- en ongevallenverzekeraars die gebruik maken van zijn platform, nu meer dan $ 1 miljard aan Bitcoin-investeringen worden bewaard in zijn institutionele bewaarservice.

De oprichter en uitvoerend voorzitter van NYDIG, Ross Stevens, zei dat de laatste financieringsronde van institutionele investeerders goed was voor het bedrijf en BTC. „Ik ben enthousiast over wat deze groep ongelooflijke investeerders zal betekenen voor NYDIG, maar vooral voor Bitcoin,“ zei Stevens.