Jim Cramer påstås övertygad om att köpa Bitcoin

Bitcoin- evangelisten och Morgan Creek-grundaren Anthony Pompliano hävdar att han har övertygat Mad Money-värd Jim Cramer att investera i Bitcoin Lifestyle. Pompliano gjorde påståendet i en tweet som främjade sin kommande podcast med den berömda investeraren vände TV-programvärd, och tycktes förändra sig hos en man som har haft en något brutal relation med kryptovalutan.

Pompliano har „övertygat“ Cramer

Pompliano meddelade på onsdagen att han förväntade sig Wall Street-legenden Cramer på showen torsdag och följde upp en tweet timmar senare om att han hade lyckats med sina mål att konvertera Cramer till Bitcoin-brigaden:

I juni 2017 sa Cramer att efterfrågan på Bitcoin kunde driva den mot 1 miljon dollar, men verkade ändra sin melodi månader senare när Bitcoin var i greppet om sin största tjurmarknad någonsin. Den 7 december berättade han för Mad Money-tittarna att han var misstänksam mot Bitcoin av fem skäl , inklusive det faktum att skaparen är anonym , en uppfattad brist på „öppenhet i det underliggande systemet“, bristen på underliggande tillgångar och det faktum att det finns ”inget stöd från regeringen”.

Det är ironiskt att dessa skäl är exakt anledningarna till att människor som Pompliano är hausse på Bitcoin, och det antas att det är sådana saker som Pompliano ville ta itu med Cramer.

Skeptiker vill se bevis

Morgan Creek-grundaren säger att han var framgångsrik med att förändra Cramer på Bitcoin, som han var med komikern Bill Burr , men eftersom podcasten inte sändes vid tidpunkten för denna artikel vet vi ännu inte om fakta bekräftar Pomplianos positivitet . När allt kommer omkring är det två mycket olika saker att hävda att du har övertygat någon om att göra något och faktiskt få dem att göra det, och skeptiker kommer att kräva bevis på Cramer’s köp innan de tror på Pompliano.

Om Cramer verkligen har vänt huvudet av Bitcoin kan det inte vara något skrattande, med över 200 000 tittare som regelbundet ställer in Mad Money för hans investeringsråd.