Hvordan vil Spark Airdrop påvirke XRPs pris?

Hvordan vil Spark Airdrop påvirke XRPs pris?

  • Flare Network vil lansere airdrop av sitt Spark-token for Ripples XRP-holdere ved midnatt.
  • Dette kan påvirke prisen på XRP i nær fremtid, sa eksperter til Decrypt.
  • Det totale antallet hvaler som har 10 millioner XRP eller mer, økte foran luftfartøyet.

Ved midnatt i kveld (UTC) vil Flare Network ta øyeblikksbildet for den kommende airdrop av Spark tokens til innehavere av XRP-kryptokurrency

Dette betyr at alle som har XRP-tokens vil være kvalifisert for airdrop.

I løpet av den siste måneden har det vært en stor økning i XRPs pris – økende fra $ 0,30 til en topp på $ 0,73 på bare noen få dager. Bølgen ble Bitcoin Revolution sannsynligvis ledet av at investorer kjøpte token, i håp om å bli inkludert i morgendagens airdrop. Men etter at øyeblikksbildet har skjedd, og investorene vet at de vil bli inkludert – hva vil skje med XRPs pris?

Lag din egen tilpassede 100% unike NFT for venner og familie, eller hold dem for deg selv. Hvis du leter etter den perfekte feriegaven, trenger du ikke lete lenger.

“Etter vårt syn er det ganske sannsynlig at XRPs nylige prisstigning i det minste delvis ble drevet av airdrop den 12. desember. Dette er sannsynligvis tatt med på dette stadiet, og det er fullt mulig at noen eiere kan bli fristet til å laste av etter denne datoen for å låse inn fortjeneste. I så fall kan dette føre til en nedgang i dollarverdien, i det minste på kort sikt, ”sa Quantum Economics-analytiker Jason Deane til Decrypt.

Flare Network er et prosjekt som tar sikte på å lage en smart kontraktsbro mellom Ripples XRP og andre nettverk. Det valgte å flytte sitt nye token til XRP-innehavere for å opprettholde verdien.
XRP-prisen får fart

“En gaffel har tradisjonelt søkt å ta brukerbasen til et eksisterende nettverk og avvike helt fra dette nettverket, vanligvis for å ha et antagonistisk forhold til den opprinnelige kjeden. Derimot er en verktøygaffel ment å gi verdi tilbake til den opprinnelige kjeden i stedet for å bevege seg bort fra den, ”uttalte Flare Network tidligere.

På tidspunktet for øyeblikksbildet, kl.12.00 UTC 12. desember, vil selskapet notere alle XRP-saldoer. Det planlegger å sende Spark-tokens som tilsvarer hver kontos XRP-saldo kort tid etter.

I følge kryptometrikplattformen Santiment steg antallet XRP-hvaler – brukere som hadde 10 millioner dollar (5,67 millioner dollar) eller mer – kraftig foran Spark airdrop og nådde en ny heltid på 339 adresser.

I forrige uke så XRP en økning på 1000% i handelsvolumet på sosial utveksling eToro foran airdrop. I de siste dagene har sprøytenarkomanen blitt drevet ytterligere etter store utvekslinger, inkludert Coinbase, Kraken, Binance, Bitfinex, Bithumb, Bittrex, eToro, Huobi, OKEx og Poloniex, kunngjorde sin støtte til Spark airdrop.
Coinbase for å støtte Airdrop som gir alle XRP-holdere gratis krypto

I forrige uke sa Flare Network, selskapet som neste uke vil utstede alle XRP-innehavere med en tilsvarende mengde Spark-tokens, at Coinbase var „sannsynlig for sent“ til å la kundene delta …

Med denne veksten i tankene er det ikke overraskende at noen analytikere er mer optimistiske med hensyn til hvordan prisen vil bli påvirket.

“Jeg er sikker på at Spark airdrop kommer til å utløse en bølge av XRP-prisvekst. Det er en mulighet til å tjene Spark-tokens i mer enn 1: 1-andel siden XRP-adressene til nåværende og noen tidligere Ripple Labs-ansatte vil bli fjernet fra listen over Spark-mottakere, ”Konstantin Anissimov, administrerende direktør for kryptobørs CEX.IO , fortalte Decrypt.

Han sa at alle uavhentede poletter vil bli brent når luftdropen avsluttes i 2021 — seks måneder etter at den startet. Dette vil potensielt øke SPARK / XRP airdrop-andelen ytterligere.

XRP-pris

“Dette vil mest sannsynlig øke etterspørselen etter XRP på alle børser som allerede har kunngjort sin støtte til airdrop. Og med tanke på at de deltakende børsene inkluderer de som har høyest likviditet, forventer vi en bred XRP-bullish bølge over hele markedet, ”la Anissimov til.

Men hvis spekulantene bare var der for gratistegnene, holdt de seg kanskje ikke lenge.